Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Φαντασμαγορική ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ της ΟΜΣΙΕ από τους μαθητές του Μoυσικού Σχολείου Αθηνών και Ιλίου

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος (ΟΜΣΙΕ), πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή κόσμου την ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 2018 με τίτλο “ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ” τη Κυριακή 9/12/2018 και ώρα 12.00 π.μ. στο Μουσείο Ελληνικών Μουσικών Οργάνων στη Πλάκα. Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αθηνών και του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, έπαιξαν παραδοσιακά όργανα, ερμηνεύοντας Κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα και Παραδοσιακά Τραγούδια.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους  και αυτό φάνηκε από τους παρευρισκόμενους, που καταχειροκροτούσαν ασταμάτητα,  παρακινώντας τους να μην σταματήσουν.



Στα όργανα
Λιλιόπουλος Νικόλαος ΚΑΝΟΝΑΚΙ-ΦΩΝΗ
Δαράκης Αντώνης  ΚΡΗΤΙΚΗ ΛΥΡΑ
Λιλιόπουλος Θανάσης ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΒΙΟΛΙ-ΦΩΝΗ
Δαράκης Ανδρέας ΛΑΟΥΤΟ
Μεγρέμης Σπύρος ΚΡΟΥΣΤΑ-ΦΩΝΗ
Ψυχογυιός Γιάννης ΚΙΘΑΡΑ
Μεγρέμης Γιώργος ΤΑΜΠΟΥΡΑ-ΦΩΝΗ

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πολίτης και ο Γενικός Γραμματέας Άκης Λιλιόπουλος της ΟΜΣΙΕ, ευχαρίστησαν τα παιδιά και τον παρευρισκόμενο κόσμο, υποσχόμενοι νέες συναυλίες και δραστηριότητες.

Η κυρία Ελένη Σπυράκη εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού, κατενθουσιασμένη από την επίδοση των παιδιών και την αντίδραση του κόσμου, ευχήθηκε σε όλο το κόσμο και υποσχέθηκε την παραχώρηση νέων χώρων για τις δραστηριότητες της ΟΜΣΙΕ, διότι τέτοιες δραστηριότητες, όπως αναφέρθηκε, προωθούν και προάγουν τον παροδοσιακό μας πολιτισμό και πρέπει να επικροτούνται και να επαινούνται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ


ΒΙΝΤΕΟ