Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΝΑΥΛΙΑ "ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΥΜΝΩΔΟΙ-ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ" (FOTOS)

ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΥΜΝΩΔΟΙ



του Άκη Ν. Λιλιόπουλου

Μέσα από το προσωπικό μου blog, θέλω να ευχαριστήσω θερμά το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, συγκεκριμένα τον Διευθυντή κ. Αντώνιο Καπετανάκη, τους παραδοσιακούς Καθηγητές κα Βάσια Βουγιουκλή και τον κ. Γεώργιο Προκοπίου που σε συνεργασία μαζί τους, παρουσιάσαμε αυτή την θαυμάσια εκδήλωση-συναυλία "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ" , που τελούσε υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, της ΟΜΣΙΕ (Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος) και του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής "Ρωμανός ο Μελωδός & Ιωάννης ο Δαμασκηνός"

Ευχαριστώ θερμά και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους Μουσικολογιωτάτους Πρωτοψάλτες & Λαμπαδάριους των Αθηνών καθώς και τους μαθητές μου, που συμμετείχαν στο Βυζαντινό χορό.

Επίσης θερμές ευχαριστίες στην εξαίρετη κα Σοφία Μυλωνά, που παρουσίασε το Βυζαντινό μέρος, προλογώντας όλους τους ύμνους και δημιούργησε ένα κλίμα ενδιαφέροντος για κάθε μουσικό κομμάτι.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον τεράστιο καλλιτέχνη τραγουδιστή και ψάλτη κ. Ηλία Κλωναρίδη, που τόσα έχει προσφέρει στη μουσική μας και ιδίως στα παραδοσιακά τραγούδια,  που ήρθε αποκλειστικά για να μας ακούσει.

Δεν ξεχνώ τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιεροψαλτών Ελλάδος τον κ. Κωνσταντίνο Πολίτη, που με την μελίρρυτη φωνή του, μας ανέβασε στα ουράνια και με το πύρινο λόγο του, καθήλωσε το κοινό που ασταμάτητα τον χειροκροτούσε

Ευχαριστώ την ROMFEA.GR που αφιλοκερδώς μας πρόβαλε, καθώς επίσης την ECCLESIA TV και την PEMPTOUSIA TV, που επίσης ήρθαν αφιλοκερδώς να μας προβάλλουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που παρευρεθήκατε σε αυτή τη γιορτή και μας ανεβάσατε ψυχικά πάνω στη σκηνή