Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Η επιτιμία του Πρωτοψάλτου Ηλία Γιουρούκου ως Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Ιεροψαλτών Ελλάδος

ΛΟΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ - ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ __
Ως επίτιμος Πρόεδρος πλέον των Ιεροψαλτών Ελλάδος, προς τους λίαν αγαπητούς συναδέλφους στα πέρατα της χώρας, που υπηρέτησα επί 30 & πλέον συναπτά έτη, από διάφορα "μετερίζια" τα οποία τιμητικώς μου ανετέθησαν, από νεαράς μάλιστα ηλικίας, & που συνεχίζω, με αμείωτο το ενδιαφέρον & περισσή αγάπη ν' ανταποκρίνομαι σε κάθε κάλεσμα & να βοηθώ σε ο,τι μου ζητηθεί ......
- video της 6ης Μαίου στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας μας στην Πεντέλη ....
Με πολύ αγάπη ο πρ. Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Η.Γ.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΚΗ Ν. ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ


Αγαπητέ μου Ηλία, η προσφορά σου στο Σύλλογο Αττικής αλλά και στην Ομοσπονδία ως Προέδρου, υπήρξε για εμάς μια παρακαταθήκη. Θυμάμαι πριν είκοσι χρόνια τις δραστηριότητές σου που δεν είχες μία ώρα ελεύθερη για την προσωπική σου ζωή. Ο διττός χαρακτήρας της προσωπικότητάς σου, ως Πρωτοψάλτου αλλα και ως Προέδρου μας έδινε δύναμη και χαρά σε αυτό που κάναμε. Σου οφείλουμε αμέριστη τιμή και ευγνωμοσύνη γιαυτό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, Σάββατο προς Κυριακή....δεν έβλεπα την ώρα που θα ξημερώσει για να ψάλλω απέναντί σου!! Το μοναδικό αυτό γνώρισμά σου της οργανωτικής ιδιοσυστασίας που σπάνια το κατέχει κάποιος, μας φόρτωνε με κουράγιο, ενθάρρυνση και συνάμα δύναμη. Άλλωστε γιαυτό επί χρόνια ο κλάδος σου εμπιστεύθει το τιμόνι της άμαξας που δεν αμφισβητεί κανείς- ακόμα και οι σκληροτράχηλοι αντίπαλοί σου- ότι το οδήγησες τέλεια!!!
Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, σε μια εποχή που η ευφρόσυνη έννοια των αναδρομικών έχει εκλείψει, έλαβες από όλους εμάς - έστω και αναδρομικά- την λιγοστή αυτή διάκριση της Επιτιμίας του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας, με την ευχή ο Πανάγαθος Θεός μας, που τον υπηρετείς, τον δοξολογείς και τον υμνείς επάξια ως Πρωτοψάλτης του Αγίου Αθανασίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, να σε ενδυναμώνει και να σε χαριτώνει χαρίζοντάς σου πλουσίως όλα τα αγαθά Του.

Ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας αλλά κυρίως αδελφός σου
Άκης Ν. Λιλιόπουλος