Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ 25/10/2017

Ο Θανάσης Λιλιόπουλος απαγγέλλει το "ΚΕΛΕΥΣΟΝ" στον Σεβασμιώτατο Κορωνείας κ.κ. Παντελεήμων, μαζί με τους ιεροψάλτες Δημήτρη Τσακαλή και Σταύρο Ματθαίο

Με μεγάλη μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου των Όπλων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορωνείας κ.κ. Παντελεήμονα και πολλούς κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Μητροπολίτης κήρυξε το Θείο Λόγο αναφερόμενος εις την ζωή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου.

Τον Άκη Ν. Λιλιόπουλο, Πρωτοψάλτη του Ναού και Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Ιεροψαλτών Ελλάδος, πλαισίωσαν ο Πρόεδρος της ΟΜΣΙΕ Κωνσταντίνος Πολίτης, Πρωτοψάλτης του Καθεδρικού Ι. Ν. Αγ. Αλεξάνδρου Π. Φαλήρου, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΟΜΣΙΕ και Πρωτοψάλτης του Καθεδρικού Ναού Αγίου Αθανασίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Ηλίας Γιουρούκος, ο Μουσικολογιότατος Πρωτοψάλτης κ. Δημήτρης Μαούνης,  ο Πρωτοψάλτης Αθηνών και Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής κ. Ματθαίος Βλάχος,  ο Πρωτοψάλτης του Προφήτη Ηλία Ροδόπολης κ. Νικόλαος Καραχάλης, ο Πρωτοψάλτης Ραφήνας κ. Σωτήρης Χρυσοχού, ο Πρωτοψάλτης κ. Σωτήρης Λώλος, ο ιεροψάλτης κ. Δημήτρης Τσακαλής, ο ιεροψάλτης κ. Λάμπρος Χαρόβας, ο Ιεροψάλτης κ. Κωνσταντίνος Κουλουρίδης, ο Ιεροψάλτης κ. Δημήτρης Αργυρόπουλος ο ιεροψάλτης κ. Δημήτριος Τσίπας ο Ιεροψάλτης της επαρχίας Ναούσης κ. Στεφάνου Γεώργιος και οι ιεροψάλτες Νίκος Λιλιόπουλος και Θανάσης Λιλιόπουλος


Ευχαριστήριο του Άκη Ν. Λιλιόπουλου:
Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όλους τους συναδέλφους και έναν έναν ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ που με την παρουσία τους λάμπρυναν το Δεξιό Ιερό Αναλόγιο του Αγίου Δημητρίου των Όπλων. Ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή να με πλαισιώσουν και επιφυλάσσομαι να ανταποδώσω στο μέγιστο την μεγάλη αυτή τιμή που έκαναν σε μένα, στον Άγιο Δημήτριο και στην θαυματουργή εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ, που φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο Ναό μας από τα Ιεροσόλυμα.

Στο τέλος του Εσπερινού ο τελετάρχης Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Φιλούμενος Ρούμπης φίλεψε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, όλους του Ιερείς που συμμετείχαν και όλους τους Ιεροψάλτες στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού, προσφέροντάς τους, πλούσια παραδοσιακά και άκρως γευστικά εδέσματα και αναψυκτικά.




ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΎ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΡΟΜΦΕΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ