Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΝΕΑΡΩΝ ΨΑΛΤΩΝ -ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟ Β'


Κυριακή 6/6/2021 δύο αδέλφια, ο Νικόλαος Λιλιόπουλος και ο Αθανάσιος Λιλιόπουλος, παρασημοφορήθηκαν από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρο Β', μέσω του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουινέας κ.κ. Γεωργίου, με τον Χρυσούν Μέγα Σταυρόν Αξίας του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου της Πόλεως Αλεξάνδρειας με τα αντίστοιχα σιγίλια, διά την προσφοράν τους στον Πατριαρχικόν Ναόν Αθηνών του Αγίου Αθανασίου, την σεμνότητα και την ταπείνωση που έχουν επιδείξει τα χρόνια που υπηρετούν στο Ναό καθώς και για την ψαλτικήν τους επιμόρφωση, που από το νηπιαγωγείο συχνάζουν πάνω στα αναλόγια και ψάλλουν. Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι οι γονείς είναι αυτοί που ευθύνονται για την καλλιέργεια των παιδιών τους. Αν οι γονείς δεν πηγαίνουν τα παιδιά στην εκκλησία, δεν θα μπορέσουν να εξοικειωθούν εύκολα με τον χώρο της εκκλησίας.

Κατά την τελετήν παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Γουινέας κ.κ Γεώργιος, ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ.κ Δημήτριος και ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδας κ.κ Εμμανουήλ.

Στο πέρας της τελετής, στην αίθουσα εκδηλώσεων, προσφέρθηκε κέρασμα προς όλους.
Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα προστασίας για τον Covid. 
Για φωτογραφικούς λόγους και εξωτερικές φωτογραφίες αφαιρέθησαν οι μάσκες