Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΠΑΝΥΓΗΡΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Πρωτοψάλτης Νικόλαος Καραχάλης
Στις 19/7/2017 παραβρέθηκα μαζί με το Νίκο και το Θανάση στην πανέμορφη συνοικία της Αττικής την Ροδόπολη, όπου εόρταζε ο Ιερός Ναός του Προφήτου Ηλιού που Πρωτοψάλτης διακονεί ο κ. Νικόλαος Καραχάλης. Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μέσα σε πλήθος χριστεπώνυμου πληρώματος που ήρθαν να προσκυνήσουν και να ασπασθούν την Ιερά εικόνα του Αγίου. Τον Πρωτοψάλτη Νικόλαο Καραχάλη πλαισίωσαν με την παρουσία τους οι ψάλτες Ζαχαρίας Κοντοφρύδης, Ευστράτιος Νίκας, Λεωνίδας Δούκας, Ευστάθιος Κούλης, Ευστάθιος Εβρενεζόγλου, Ευάγγελος Σκούτζος, Ιωάννης Φλάκας, Παύλος Σταύρου, Δημήτριος Τσακαλής, Εμμανουήλ Λιλιόπουλος, Κωνσταντίνος Κούτος, Άκης Λιλιόπουλος, Νικόλαος Λιλιόπουλος και Αθανάσιος Λιλιόπουλος.
Στο πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού ακολούθησε αβραμιαία φιλοξενεία σε παρακείμενη ταβέρνα με πλούσια ορεκτικά, κυρίως πιάτα (ψητά κάθε λογιών) και επιδόρπια, συνοδεία επιλεγμένων οίνων προς ευφροσύνη, αγαλλίαση και τέρψη του ουρανίσκου μας.
Και του χρόνου, έτη πολλά και ευλογημένα, ευχαριστούμε πολύ τον Πρωτοψάλτη κ. Νικόλαο Καραχάλη, να συναντηθούμε και πάλι στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία , μιας και τείνει να γίνει συνήθεια πλέον με την εξαίρετη φιλοξενία  που μας επιφυλάσσουν.

ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής &
Πρωτοψάλτης του Αγ. Παντελεήμονα-Αχαρνών
Ηλίας Ρεδιάδης-Τούμπας
Την επόμενη μέρα, ανήμερα της εορτής 20/7/2017, παρευρεθήκαμε στην "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών όπου είχε την ονομαστική του εορτή ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής και Πρωτοψάλτης του Ναού, Ηλίας Ρεδιάδης Τούμπας εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία Ιεροψαλτών Ελλάδος.
Ο πολυμελής χορός του κ. Ηλία Ρεδιάδη Τούμπα μέσα σε ένα κλίμα θρησκευτικότητας και κατάνυξης έψαλλε την ακολουθία του Προφήτη Ηλία, ιερουργούντως του Προϊσταμένου του Ναού Παν/του Αρχιμανδρίτου Νικολάου Κατσαφαρόπουλου και των Ιερέων του Ναού.
Στο τέλος της Λειτουργίας στις εξόδους του Ναού, ακολούθησε κέρασμα όλου του εκκλησιάσματος και οι ψάλτες κεράσθηκαν σε παρακείμενη καφετέρια με την παρουσία του Προέδρου,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ