Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΗΛΙΑΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ - Τελέσθηκε το 40θήμερο μνημόσυνο _ΖΩΝΤΑΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ_ FOTOS


Έγινε το 40θήμερο μνημόσυνο του επίτιμου Προέδρου της ΟΜΣΙΕ, Πρωτοψάλτου και Καθηγητού, Ηλία Γιουρούκου. Παρόντες η οικογένεια και οι φίλοι.

Πλήθος κόσμου εκκλησιάστηκε σήμερα στον Πατριαρχικό Ναό Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Άγιο Αθανάσιο Κυψέλης, 

για το μνημόσυνο του επίτιμου Προέδρου της Ομοσπονδίας Ιεροψαλτών Ελλάδος κ Ηλία Γιουρούκου.

Στο μνημόσυνο χοροστάτησε ο εκπρόσωπος του Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου II και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουινέας κ.κ. Γεωργίου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πτολεμαΐδας κ.κ. Εμμανουήλ,.

Τον γενικό συντονισμό είχε ο Γεν. Γραμματέας του Πατριαρχικού Μετοχίου Αιδ/τατος π. Νικόλαος Κουλιανόπουλος.
Πλειάδα ιερέων συμμετείχε στην τελετή.

Παρόντες ήταν όλα τα μέλη της οικογένειας η σύζυγός του κ. Ευαγγελία Μπούρδου, τα παιδιά του Νικόλαος και Φάνης, η αδελφή του εκλιπόντος κ. Βιβή Τσαούση με τον σύζυγό της κ. Ιωάννη Τσαούση καθώς και λοιποί συγγενείς.

Με την παρουσία τους τίμησαν την μνήμη του Ηλία Γιουρούκου, φίλοι του ψάλτες όπως :


α) ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΣΙΕ κ. Κωνσταντίνος Πολίτης, β) ο Α’ Γενικός Γραμματέας της ΟΜΣΙΕ κ. Άκης Ν. Λιλιόπουλος, γ) ο Β’ Γενικός Γραμματέας της ΟΜΣΙΕ και Άρχων Πρωτοψάλτης Κωνσταντινουπόλεως κ. Φώτης Γιαννακάκης ο οποίος με την καλλικέλαδο φωνή του και την δεξιοτεχνία του μάγεψε το κόσμο, δ) το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής «Ρωμανός ο Μελωδός & Ιωάννης ο Δαμασκηνός» κ. Ηλίας Σερασκέρης, ε) o επιστήθιος φίλος του Ηλία Γιουρούκου ιεροψάλτης και εξαίρετος καλλιτέχνης κ. Ηλίας Κλωναρίδης  και ο στ) Νικόλαος Λιλιόπουλος 




FOTOS