Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Πρόβα με τον Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής ΜΟυσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Λάμπρο Ανδρεάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΤΗΡ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΣΧΟΛΉΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Πραγματικά δεν έχει κανείς λόγια να περιγράψει αυτόν τον Ιερέα, τον ακάματο εργάτη της Βυζαντινής μας Τέχνης, τον Μουσικολογιώτατο Καθηγητή και Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Πολυδρόσου, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Βρεθήκαμε προχθές Παρασκευή 11/11/2016 στις 20.00 η ώρα, στην Σχολή του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου,  με τον Νίκο και τον Θανάση για την πρόβα εν όψη της συναυλίας της Χαλκίδας στα τέλη Νοεμβρίου.
Αφού έγινε η πρόβα, στο πνευματικό κέντρο του Ναού, ανέβασε τον Νίκο και τον Θανάση στον μεγαλοπρεπή και περικαλλή Ναό του Αγίου Αθανασίου, άναψε ΟΛΑ τα φώτα και τα μικρόφωνα για να κάνουν την πρόβα όπως την "ήθελε" !!!
Ακούραστος, ακάματος και ακατάβλητος έκανε την εκπαίδευση στο Νίκο και τον Θανάση χωρίς κανένα ίχνος δυσφορίας και η ώρα είχε ήδη φτάσει ...23:00 το βράδυ !

Από μεριάς μας, τον συγχαίρουμε εκ βάθους καρδίας για την προσπάθεια που κάνει στην Βυζαντινή και Παραδοσιακή Μουσική μας και τον ευχαριστούμε θερμώς για τις ανιδιοτελείς προσπάθειες που δείχνει απέναντι μας.

Έρρωσθε και εύχεσθε πατέρα Λάμπρο


                                                            Άκης Ν. Λιλιόπουλος  


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ 11/11/2016