Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Καφές μετά την Κυριακάτικη Θ. Λειτουργία εις το "πατριαρχικό" αναλόγιο του Αγ. Κωνσταντίνου οδού ΛΕΝΟΡΜΑΝ



Έχει γίνει πλέον καθεστώς μετά την απόλυση της Κυριακάτικης Λειτουργίας, πολλοί ψάλτες της περιοχής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ΑΘηνών και περιχώρων, να συναθροιζόμεθα εις το πνευματικό κέντρου του Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί ο κυρ Φώτης μαζί με τον κυρ Θόδωρο τον κυρ Βασίλη και άλλους, με την γνωστή πολίτικη προφορά τους να μας υποδέχονται και να μας φιλεύουν τον παραδοσιακό καφέ αλλά και νοστιμότατα εδέσματα. Ακολουθούν ακούραστα συζητήσεις, κυρίως για ψαλτικά θέματα, που διαρκούν συνήθως δύο αλλά και τρεις ώρες.
Ανάμεσα στις συζητήσεις, ακούγονται  εφαρμογές και εκτελέσεις του γνήσιου Πατριαρχικού ύφους, από τον Άρχοντα κυρ Φώτη που μας γλυκαίνει την ακοή και την διάνοια, διά των μελλιρύτων αυτού φθεγμάτων.
Προικισμένος από την φύσιν με το εξαίρετον τάλαντον της φωνής, της απαράμιλλου μουσικής δεινότητας αλλά και της σπανίας ηδύτητας της φωνής του, κάθε φορά μας αφήνει άλαλους, απολαμβάνοντας την μουσικήν πανδαισίαν που παράγει.

Αν τύχει δε, και το κέρασμα είναι οίνος ή τσίπουρον με τα αντίστοιχα παρελκόμενα, η ευθυμία είναι μέγιστη και η ευφορία απεριόριστη.
Έτσι έγινε και σήμερα Κυριακή 06/10/2016. Ευχαριστούμε όλους θερμώς διά την φιλοξενία και την συμπάθεια που μας δείχνουν κάθε φορά που επισκεφτόμεθα τον Αγ. Κωνσταντίνο Λένορμαν.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ