...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

19/6/16

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στο Μητροπολιτικό Ιερά Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιώς (FOTOS-VIDEO)

Μεγάλη χαρά, τιμή και ευλογία σήμερα 19/6/2016 στον Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγίας Τριάδας Πειραιώς, συνχοροστατούντων των Σεβασμιότατων Μητροπολιτών Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου και Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

 Στο δεξί αναλόγιο ο Πρωτοψάλτης κ. Γρηγόρης Ζάρκος, μελωδικότατος και μουσικότατος  αποδεικνύει μέρα με την μέρα ότι κατέχει επάξια το «βαρύ» αναλόγιο του προκατόχου του. Καλλικέλαδος, ηδύμολπος με τέχνη στον ρυθμό και στο ύφος, απέδωσε άριστα τα τροπάρια της Πανηγύρεως. Δίπλα του συνέψαλλε ο Άρχων Πρωτοψάλτης κ. Θεόδωρος Βασιλικός.
Εύγε και συγχαρητήρια στον Γρηγόρη, του εύχομαι να συνεχίσει έτσι άοκνος το έργο του.

 Επικουρώντας το αριστερό αναλόγιο βρεθήκαμε πλάι στον εμπειρότατο καλλικέλαδο και μουσικολογιότατο Λαμπαδάριο του Ναού κ. Νικόλαο Μποσίνη που μας εδέχθη και μας φιλοξένησε εγκάρδια και γενναιόδωρα. Απολαύσαμε, χαρήκαμε και ευχαριστηθήκαμε πνευματικά τα τροπάρια του Μεγάλου Εσπερινού.

Τον ευχαριστούμε θερμώς για την τιμή και την φιλοξενία που μας έκανε.
Στο βίντεο ο 12χρονος Νίκος Λιλιόπουλος με τον Λαμπαδάριο του Ναού κ. Νικόλαο Μποσίνη «ΚΕΛΕΥΣΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΓΙΕ» στον Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονύσιο συνχοροστατούντος του Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ

Άκης Ν. Λιλιόπουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 
https://goo.gl/photos/YT5EBUycy8uDsgdcA