Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Κοπή της Πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας στο ΩΔΕΙΟ ΦΟΡΜΙΓΞ (F O T O S)


  Με μεγάλη μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα τελέσθηκε η κοπή της καθιερωμένης Πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας στο Ωδείο "Φόρμιγξ" επί της οδού Κεφαλληνίας 75 και Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος κληρικών και λαϊκών παρευρέθησαν τιμώντας με αυτό τον τρόπο την αρχή του Νέου Έτους και ευχόμενοι προς όλους τους μαθητές καλή επιτυχία.

Μετά τις ευχές της Βασιλόπιτας από τους παρευρεθέντες Ιερείς, τον λόγο πήρε ο Διευθυντής του Ωδείου και Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Αττικής "Ρωμανός ο Μελωδός & Ιωάννης ο Δαμασκηνός κ. Ηλίας Ρεδιάδης-Τούμπας ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα των Νέων να συμμετέχουν σε τέτοιες καλλιτεχνικές μουσικές δραστηριότητες, σε ένα Ωδείο το οποίο δημιουργήθηκε σε αυτό το Κλασσικό Αρχοντικό Οίκημα με πολύ κόπο, μεράκι και κόστος, αναβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο όλη την ευρύτερη περιοχή και καθιστώντας το ένα ευχάριστο σημείο εκμάθησης της μουσικής και όχι μόνο.

Αφού ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές και τους γονείς έτη πολλά και ευλογημένα πήρε τον λόγο ο Καθηγητής της Μουσικής και Πρωτοψάλτης κ. Διαμαντής Μαυραγάνης ο οποίος ευχήθηκε ένα ευλογημένο και ειρηνικό 2017 και αναφέρθηκε στις προσωπικές εμπειρίες του ως Μουσικός, εξηγώντας τις διάφορες βαθμίδες των τάξεων έως τα ανώτερα επίπεδα των Διπλωμάτων και Πτυχίων.

Ακολούθως πήρε τον λόγο ο Πρύτανης και Βουλευτής κ. Θ. Φορτσάκης επιβεβαιώνοντας και επαυξάνοντας τα "ακριβή" λόγια του Διευθυντού της Σχολής κ. Ηλία Ρεδιάδη Τούμπα. Ευχήθηκε παρομοίως καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους μαθητές του Ωδείου και τόνισε ότι η μουσική πάντοτε του άρεσε μιας και μεγάλωσε μέσα στην μουσική και ο ίδιος καθ' ότι η ίδια η μητέρα του υπήρξε μουσικός.


Στην συνέχεια εδόθησαν τα Πτυχία και τα Διπλώματα στους μαθητές του περασμένου έτους και όλοι τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία.