...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

26/10/16

Μεθέορτος Εσπερινός και Παράκληση με τον ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΛΗ στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΟΠΛΩΝ (BINTEO)'Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπητό μου συνάδελφο Στάθη Κούλη που με τίμησε με την παρουσία του στον Μεθέορτο Εσπερινό, την Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημήτριου και την Παράκληση προς τιμήν του Αγίου.

Είναι θερμός φίλος της Βυζαντινής εκκλησιαστικής τέχνης και γνώστης . Η ενασχόληση του με τα κοινά δεν του απαγόρευσαν να είναι ενεργός στην ψαλτική τέχνη και να συμμετέχει αφιλοκερδώς όπου κληθεί.

Προσωπικά αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που είναι φίλος μου, και συμμετείχε ως ενεργός και απαραίτητος ψαλμωδός στις εκδηλώσεις που διοργανώσαμε.

Σκιαγραφώντας  την προσωπικότητα του Στάθη Κούλη με απλές κοντυλιές, διαπιστώνει κανείς ότι είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για το κοινό συμφέρον έχοντας ως όπλα την καθαρότητα, την ακεραιότητα, το ήθος, τις αξίες και τις ικανότητες της διαχείρισης του κοινού βίου  και όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με Θεό!!
Ο τέλειος συνδυασμός !
Ο Στάθης Κούλης τα συνδύασε αυτά και απορρέει άμεσα ο προσωπικός του ηθικός βίος.

Είναι πολύ τυχεροί οι συμπατριώτες του που έχουν ένα τέτοιο κρυστάλλινο διαμάντι που ενδιαφέρεται για τον τόπο τους.

Εύγε καλέ μου φίλε, και μην αλλάξεις ποτέ ρότα από αυτήν που έχεις χαράξει στην προσωπική σου ζωή για το καλό του τόπου σου.


Άκης Ν. Λιλιόπουλος
Καθηγητής


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΛΗ