Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΩΝ ΌΠΛΩΝ

Με  μεγάλη κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου των Όπλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δωδώνης κ.κ. Χρυστοστόμου.


ο Άρχων κυρ Φώτης Γιαννακάκης με τους Κούβελο Αλέξη, Κούβελο Αργύρη
Λιλιόπουλο Άκη, Κατσικερό Παναγιώτη και τους μικρούς
Νίκο και Θανάση Λιλιόπουλο

Τα αναλόγια λάμπρυναν με την παρουσία τους οι ψάλτες:
Άκης Ν. Λιλιόπουλος, ο Αλέξης Κούβελος, Φώτης Γιαννακάκης (Άρχων Πρωτοψάλτης Κωνσταντινουπόλεως)  Βασίλης Σταθόπουλος, Παναγιώτης Κατσικερός, Δημήτριος Λιλιόπουλος,  Αργύρης Κούβελος, Γεώργιος Φραντζής. κι οι μικροί ψάλτες Νίκος και Θανάσης Λιλιόπουλος

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης τονίζοντας ότι ο Χριστιανισμός είναι μια θρήσκεια που εκφράζει την αλήθεια, το φώς και την ζωή.

Με τον Άρχων Πρωτοψάλτη Κωνσταντινουπόλεως κ Φώτη Γιαννακάκη
και τον  Πρωτοψάλτη κ. Βασίλη Σταθόπουλο που λάμπρυναν
αμφότεροι το αναλόγιο

Ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον Άγιο Δημήτριο των Όπλων που παρευρέθει ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως κ. Φώτης Γιαννακάκης, που ελάμπρυνε διά της παρουσίας του και τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία. Άριστος και ηδύμολπος ψάλτης τον διέπει η ταπεινότητα και η επιθυμία να μεταδόση την γνώση της παράδοσης στους νέους. Αισθανόμαστε πολύ όμορφα μαζί του κάθε φορά που έρχεται και μας επικουρεί στο αναλόγιο και θέλουμε και ευχόμαστε να μας επισκέφτεται συχνότερα στον Άγιο Δημήτριο των Όπλων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 


1) ερασιτεχνική λήψη εδώ
2) από romfea.gr εδώ 

Άγιος Αθάνατος του Παλάση, ΦΩΤΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ Άρχων Πρωτοψάλτης
Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως

 


Το σημερινό χερουβικό σε ήχο πλ. α' ζητουμε συγνωμη για τις ισοκρατικές ατέλειες...το μικρόφωνο ήταν κοντα στους ισοκρατες. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΑΔΙ και το ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΒΙΟΤΙΚΗΝ του αρχοντα Φώτης Γιαννακάκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το να έχεις τον άρχοντα δίπλα σου έχεις απίστευτο τράκ!!!!! Τον ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!