Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

"Προσδοκώ Ανάστασιν" Συναυλία στο Πολιούχο Αθηνών Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγιτη





(από την romfea.gr)
Σε κλίμα κατάνυξης και σεβασμού στην Υμνολογία της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, πραγματοποιήθηκε η συναυλία Βυζαντινής Μουσικής, με Ύμνους του Θείου Πάθους, με τον τίτλο «Προσδοκώ Ανάστασιν» στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, Πολιούχου των Αθηνών.
Την εκδήλωση προλόγισε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Καχρίλας, ενώ έψαλλαν ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Νάκος, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Τσελαλίδης εφημέριος του Ιερού Ναού και ο Βυζαντινός Χορός του Ιερού Ναού, «Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης», υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Γεωργίου Δεμελή με την συμμετοχή του Λαμπαδαρίου κ. Νικολάου Σταματιάδη. Συμμετείχε επίσης η Παιδική Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και καθηγητού κ. Άκη Λιλιόπουλου.
Στη συναυλία παρέστησαν επίσης ο εφημέριος του Ιερού Ναού, Ιερομόναχος π. Θεοφάνης Δαρζέντας, καθώς και ο Πρωτοδιάκονος του Μητροπολιτικού Ναού των Αθηνών π. Δημήτριος Φωκιανός.
Μετά το πέρας της συναυλίας ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Παναγιώτης Καχρίλας, ευχαρίστησε τον Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Νάκο, προσφέροντας του μια εικόνα του Αγίου Διονυσίου ως ενθύμιο της σημερινής συναυλίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΜΦΕΑ