Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Μουσική Εκδήλωση της Χορωδίας και της Ορχήστρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Πολυδρόσου) FOTOS-VIDEO

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η θρησκευτική και παραδοσιακή εκδήλωση που διοργανώθηκε εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Νεκταρίου στην Χαλκίδα επί τη ευνοική συγκυρία της παρευρέσεως της Ιεράς εικόνας της Παναγίας της "Προυσιωτίσσης" εις τον Ιερόν Ναόν.
Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγ. Νεκταρίου καλωσόρισε την χορωδία και την ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ΑΘηνών του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, τον Διευθυντή π. Λάμπρο Ανδρεάκη και όλους τους χορωδούς.

Η χορωδία και η ορχήστρα ερμήνευσαν βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια σε κλίμα χαρούμενο.
Το κλίμα ήταν εύχαρο, χαρούμενο και ευγενικό εκ μέρους του κόσμου, που κατενθουσιάστηκαν και έδωσαν τα εύσημα στον π. Λάμπρο Ανδρεάκη για την απόδοση των σχημάτων.

Ο Α. ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΝΙΚΟ του Εμμ.
ΝΙΚΟ του Κυριάκου ΚΑΙ ΝΑΣΟ ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟ
Στο τέλος ο π. Λάμπρος Ανδρεάκης ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο του Ναού Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη  π. Χριστόδουλο τον οποίον επαίνεσε για την προθυμία και την εργατικότητά του, τόσο στον Ι. Ναό του Αγίου Νεκταρίου Χαλκίδος, όσο και στην Ι. Μονή Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ, της οποίας τυγχάνει Ηγούμενος.
Στο τέλος αντάλλαξαν δώρα και ο π. Λάμπρος του δώρισε την εικόνα του Αγίου Αθανασίου και ένα συλλεκτικό μουσικό βιβλίο του κ. Κλέντου που όπως τόνισε είναι ο συνεχιστής του Σίμωνα Καρά που υπήρξε από τους μεγαλύτερους Ιστορικούς μουσικής έρευνας και μουσικός της χώρας μας.